Cabinete Stomatologice Brasov | Tel: 004. 0723. 189. 428 | Luni - Vineri: 8:00 - 20.00
Languages:
Home > > Echipa
Medic stomatologie generala
Isi desfasoara activitatea la clinica Centru de pe str.Iuliu Maniu si la clinica Astra de pe str.Livada Vulturului.
Testimoniale
Virgiliu Lustun
Testimoniale preluate de pe pagina de facebook Dental West.
https://www.facebook.com/dental.west/reviews
Către colectivul de la Dental West Braşov
(cu gāndul de evidenţiere pentru domnul doctor Todea Cătălin)


Cu mult respect mă adresez dumneavoastră, colectivului de la Dental West, şi cu scuzele de rigoare pentru că poate am īntārziat cu acest email si pentru ca nu am putut sa-l fac mai scurt.

Mă numesc Lustun Virgiliu, am 58 de ani, domiciliez īn Braşov şi lucrez ca informatician la o firma din centrul civic, Spectrum SRL.

Īncep cu un "Mulţumesc īncă O dată Foarte Mult !" adresat domnului doctor Chislarie Anatolie şi, nu īn ultimul rānd, domnului doctor Todea Cătălin. Iată de ce:

Se īmplineşte 1 an, īn 18 iulie, de cānd port o lucrare facuta si cimentată definitiv de domnul doctor Todea, o lucrare de tip compact la cei 4 incisivi inferiori -- lucrare pe care sincer va spun că nu credeam că va putea fi făcută simplu, īn mod clasic.

Īnainte de a ajunge la Dental West am avut o "păţanie" care mi-a solicitat nervii la maxim: foarte pe scurt, este vorba de o lucrare de acelaşi tip nereuşită, făcută de medic dentist primar īn februarie-aprilie 2014, a cărei cimentare definitivă nu a reuşit nici după mai multe tentative, lucrare la care am fost nevoit să renunţ īn luna mai 2014 cu despărţire pe cale amiabilă de acel medic.

Am ajuns la concluzia, după o consultatie la un medic dentist ortodent (la doamna doctor Răducanu, īn martie anul trecut), că cimentările nu au rezistat din cauză că lucrarea nu era adaptată la ocluzia mea (adāncă) şi că lucrarea respectivă nu ar putea rezista fără să se decimenteze (şi probabilistic nici o altă lucrare) fără o modificare de tip gnatologic a maxilarelor mele ...; nervii şi răbdarea mea erau puse la grea īncercare !

Am īncercat să cer şi părerea colectivului de medici stomatologi care se semnează prin www(.)doctoruldedinti(.)info; am postat pe site păţania mea la: www(.)doctoruldedinti(.)info/pune-o-īntrebare-unui-stomatolog/ la Comentarii, īn partea de jos, īncepānd cu comentariul cu titlul "Lustun Virgiliu aprilie 22, 2014".

Am ajus la consultaţie şi la doamna doctor specialist Laura Constantinescu (cu cabinetul īn cartierul unde domiciliez), care m-a consultat şi mi-a comunicat că va īncerca să īmi facă o altă lucrare, dar a venit luna iulie şi a plecat īn concediu.

Deoarece simţeam că trebuie să īmi fac o lucrare cel puţin provizorie (aveam cei 4 incisivi inferiori şlefuiţi neprotejaţi deoarece returnasem lucrarea decimentată) am căutat un medic cu gradatia cel puţin specialist, dar ... era timpul concediilor de odihnă.

Am ajuns la Dental West cu gāndul de a-mi face lucrarea provizorie, unde mi s-a recomandat să fac īntāi o consultaţie la domnul doctor ortodent Chislarie.
- Ce bucurie am avut cānd, după o consultaţie atentă (şi gratuită), domnul doctor mi-a spus că totuşi ar trebui să se poate face o lucrare fără modificări gnatologice !
Deoarece doamna doctor specialist de la cabinetul Dental West din centrul civic a intrat īn concediu, m-am programat la domnul doctor Todea.
- Ce bucurie am avut cānd, după mai multe şedinţe de tratament īncheiate īn 18.07.2014 cu cimentarea definitivă a lucrării, după cāteva zile am ajuns la concluzia că lucrarea făcută de domnul doctor Todea nu se va decimenta !!

Se īmplineşte anul de cānd port lucrarea făcută de domnul doctor Todea Cătălin - o lucrare bine concepută şi făcută că să fie definitivă !

Va mulţumesc īncă o dată domnule doctor Todea Cătălin !

Lustun Virgiliu
Brasov, Str.Strungului nr.3, apt.5
Tel. 0722.763055

15.07.2015

  • Home
  • Prezentare Cabinet
  • Servicii si tratamente stomatologice
  • Turism Dentar
  • Programari
  • Oferte speciale
  • Lista de preturi
  • Contact