Home > > Echipa

Medic stomatologie generala.
 Isi desfasoara activitatea la clinica Dental West- Centru din str.Iuliu Maniu nr.68 si la clinica Dental West - Astra din str.Livada Vulturului nr.10

 Specialitati                                                                                

Stomatologie generala (obturatii de canal,tratamentul cariei,obturatii-plombe )

Stomatologie estetica (obturatii fizionomice,lucrari dentare)

Tratamente copii, adulti, batrini

Tratamente chirurgicale (extractii)

Tratamente protetice (lucrari dentare din portelan,zirconiu , aur, proteze totale si partiale)

Cosmetica dentara (detartraj,albiri dentare,bijuterii dentare,fatetari dentare)

Autorizatie pentru radiologie

Membru in Colegiul Medicilor Dentisti din Romania

 

Testimoniale

Virgiliu Lustun
Testimoniale preluate de pe pagina de facebook Dental West.
https://www.facebook.com/dental.west/reviews
Către colectivul de la Dental West Braşov
(cu gândul de evidenţiere pentru domnul doctor Todea Cătălin)


Cu mult respect mă adresez dumneavoastră, colectivului de la Dental West, şi cu scuzele de rigoare pentru că poate am întârziat cu acest email si pentru ca nu am putut sa-l fac mai scurt.

Mă numesc Lustun Virgiliu, am 58 de ani, domiciliez în Braşov şi lucrez ca informatician la o firma din centrul civic, Spectrum SRL.

Încep cu un "Mulţumesc încă O dată Foarte Mult !" adresat domnului doctor Chislarie Anatolie şi, nu în ultimul rând, domnului doctor Todea Cătălin. Iată de ce:

Se împlineşte 1 an, în 18 iulie, de când port o lucrare facuta si cimentată definitiv de domnul doctor Todea, o lucrare de tip compact la cei 4 incisivi inferiori -- lucrare pe care sincer va spun că nu credeam că va putea fi făcută simplu, în mod clasic.

Înainte de a ajunge la Dental West am avut o "păţanie" care mi-a solicitat nervii la maxim: foarte pe scurt, este vorba de o lucrare de acelaşi tip nereuşită, făcută de medic dentist primar în februarie-aprilie 2014, a cărei cimentare definitivă nu a reuşit nici după mai multe tentative, lucrare la care am fost nevoit să renunţ în luna mai 2014 cu despărţire pe cale amiabilă de acel medic.

Am ajuns la concluzia, după o consultatie la un medic dentist ortodent (la doamna doctor Răducanu, în martie anul trecut), că cimentările nu au rezistat din cauză că lucrarea nu era adaptată la ocluzia mea (adâncă) şi că lucrarea respectivă nu ar putea rezista fără să se decimenteze (şi probabilistic nici o altă lucrare) fără o modificare de tip gnatologic a maxilarelor mele ...; nervii şi răbdarea mea erau puse la grea încercare !

Am încercat să cer şi părerea colectivului de medici stomatologi care se semnează prin www(.)doctoruldedinti(.)info; am postat pe site păţania mea la: www(.)doctoruldedinti(.)info/pune-o-întrebare-unui-stomatolog/ la Comentarii, în partea de jos, începând cu comentariul cu titlul "Lustun Virgiliu aprilie 22, 2014".

Am ajus la consultaţie şi la doamna doctor specialist Laura Constantinescu (cu cabinetul în cartierul unde domiciliez), care m-a consultat şi mi-a comunicat că va încerca să îmi facă o altă lucrare, dar a venit luna iulie şi a plecat în concediu.

Deoarece simţeam că trebuie să îmi fac o lucrare cel puţin provizorie (aveam cei 4 incisivi inferiori şlefuiţi neprotejaţi deoarece returnasem lucrarea decimentată) am căutat un medic cu gradatia cel puţin specialist, dar ... era timpul concediilor de odihnă.

Am ajuns la Dental West cu gândul de a-mi face lucrarea provizorie, unde mi s-a recomandat să fac întâi o consultaţie la domnul doctor ortodent Chislarie.
- Ce bucurie am avut când, după o consultaţie atentă (şi gratuită), domnul doctor mi-a spus că totuşi ar trebui să se poate face o lucrare fără modificări gnatologice !
Deoarece doamna doctor specialist de la cabinetul Dental West din centrul civic a intrat în concediu, m-am programat la domnul doctor Todea.
- Ce bucurie am avut când, după mai multe şedinţe de tratament încheiate în 18.07.2014 cu cimentarea definitivă a lucrării, după câteva zile am ajuns la concluzia că lucrarea făcută de domnul doctor Todea nu se va decimenta !!

Se împlineşte anul de când port lucrarea făcută de domnul doctor Todea Cătălin - o lucrare bine concepută şi făcută că să fie definitivă !

Va mulţumesc încă o dată domnule doctor Todea Cătălin !

Lustun Virgiliu
Brasov, Str.Strungului nr.3, apt.5
Tel. 0722.763055

15.07.2015

Cabinet ASTRA

str.Livada Vulturului,nr.10,ap.24,et.2 - in cladire cu Policlinica De Diagnostic Rapid actual Med Life

Program de lucru

Luni-Vineri: 08:00-20:00

Sambata-Duminica: Inchis

Programari

+40268324225, +40732336825
office@dentalwest.ro

Cabinet Centru

str.Iuliu Maniu,nr.68,sc.A,ap.1 - vis-a-vis de Spitalul Sf.Constantin - linga Xerox Yolans la Tribunal

Program de lucru

Luni-Vineri: 08:00-20:00

Sambata-Duminica: Inchis

Programari

+40268547156, +40735336825
office@dentalwest.ro

Cabinet Craiter

str.Harmanului ,nr.116 ,bl.12 , sc.A , ap.1 - vis-a-vis de Lidl

Program de lucru

Luni-Vineri: 08:00-20:00

Sambata-Duminica: Inchis

Programari

+40268539252 , +40726336825
office@dentalwest.ro

Cabinet Centru Civic

B-dul 15 Noiembrie , nr 77 , sc.A , ap.2

Program de lucru

Luni-Vineri: 08-20

Sambata-Duminica: Inchis

Programari

+40770 995 316
office@dentalwest.ro

Connect with us!